Termeni și Condiții

Culoarea etichetelor

În funcție de stocul disponibil, în pachet veți regăsi jurubițe cu un design diferit de cel cu care v-am obisnuit pana acum . Indiferent de culoarea manșetei ața este originală Anchor, produsă in fabricile germane Mezcrafts GMBH ( cunoscute si sub numele de Coats )

În pachet, pe langă factura fiscală regăsți și o listă a jurubițelor.

Vă rugăm verificați cu atenție ca fiecare cod de pe listă să-l regăsiți in pachetul cu ațe.

Orice reclamatie referitoare la lipsa jurubitelor vă rugam sa o formulati in termen de maxim 15 zile calendaristice de la receptionarea pachetului.

Neconcordanțe ale nuanțelor față de poza de control sau hartă

Culorile din diagramă, indiferent dacă este imprimată pe hartie sau in format pdf pe ecranul calculatorului sau tabletei dumneavoastră au caracter pur orientativ si nu corespund decât intr-o anumită măsură cu nuanțele regăsite in jurubițele Anchor.
Acest lucru este independent de noi și este explicat prin faptul că ecranul dispozitivului dumneavoastră redă culorile in format RGB, iar imprimanta in format CMYK. In ambele situatii exista variatii de nuanta fața de goblenul finit deoarece aceste două tehnici de coloare ( RGB si CMYK ) sunt diferite față de tehnicile folosite in colorarea ațelor Anchor.
Vestea buna este că intodeauna ațele au culori mai vii decât poza de control si harta culorilor pe care vi le punem la dispoziție.

Acele incluse în pachet sunt gratuite si sperăm să vă ajute la procesul migălos pe care îl presupune cusutul unui goblen. Din păcate nu putem sa oferim nici un fel de garanție pentru aceste ace în cazul in care ajung la dumneavoastră rupte din cauza manipulării necorespunzatoare de către firma de curierat sau poștă.

Retur

În cazul în care sunteți nemultumită de produsul primit, vă rugăm sa ne contactați în termen de maxim 15 de zile de la primirea pachetului pentru a-l returna. Setul trebuie să fie nou, nefolosit, cu toate articolele livrate inițial ( ace, diagrame, pânză, jurubițe ). Nu se poate face retur la goblenuri începute sau jurubițe din care s-a consumat ața.

Returnarea contravalorii produsului se realizeaza integral in maxim 14 zile lucratoare dupa receptionarea pachetului. Banii se vireaza in cont.